Centru Daune ASIROM

Call Center-ul Constatare Daune Auto ASIROM este un serviciu ce va ofera posibilitatea sa avizati o dauna RCA sau CASCO, 24 ore din 24, 7 zile din 7, la numarul de telefon 021 - 9599 (tarif normal in reteaua Romtelecom). Avizarea daunelor trebuie efectuata imediat dupa producere lor sau dupa ce ati luat cunostinta de producerea acestora, exclusiv prin telefon, la acest numar.

Dupa accident, urmati acesti pasi:

Sunati la Call Center-ul Constatare Daune Auto ASIROM la numarul 021-9599 (tarif normal in reteaua Romtelecom) si avizati datele mai sus mentionate, circumstantele accidentului si avariile automobilului. Veti primi la telefon numarul dosarului de dauna. Va rugam sa notati si sa pastrati acest numar! Cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare veti fi contactat pentru a stabili intalnirea pentru inspectie, unde veti avea pregatite: Va rugam ca in fiecare caz sa urmati instructiunile politiei, ale echipajelor de urgenta si ale companiei de asigurari.

Centre de Constatare Daune:

Centrul de constatare Grivita

Calea Grivitei nr. 355-357, Sector 1, in cadrul caruia se afla si o unitate de politie care functioneaza non-stop pentru constatarea accidentelor rutiere produse pe raza Sectorului 1.

  • Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00 - 20.00
  • Sambata: 08.00- 16.00
  • Duminica: inchis

Centrul de constatare Berceni

In incinta Service PRESTIGE, Drumul Gilaului nr. 7 C, Sector 4, in cadrul caruia se afla si o unitate de politie care functioneaza in zilele lucratoare, in intervalul orar 09.00- 17.00, pentru constatarea accidentelor rutiere produse pe raza Sectorului 4.

  • Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00- 17.00
  • Sambata, Duminica: inchis

Centrul de Lichidare B-dul. Carol I

B-dul. Carol I nr. 31-33, Corpul 2 (intrare prin strada Stefan Nacu), in cadrul caruia se efectueaza toate avizarile si constatarile pentru pagubele produse la bunuri si cladiri, dar si activitatile de consiliere clienti, primire documente, instrumentare dosare de dauna.

  • Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.30- 17.00
  • Sambata, Duminica: inchisSe incarca ... asteptati